Një lëvizje që prodhon vlerat e saj vetjake

Lëvizja Gylen nuk është ngritur mbi vlerat e lëvizjeve të shkuara apo të periudhave të krizave. Kjo lëvizje ka prodhuar imazhin, strukturën, vlerat shoqërore dhe morale si dhe institucionet e saj vetjake. Asnjë shkollë mendimi nuk ka pasur një ndikim mbizotërues mbi dinamikat strukturore dhe fetaro-shpirtërore të kësaj lëvizjeje.

Pin It
  • Publikuar më .
© 2024 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.