• Home
  • Veprat
  • Jeta pas vdekjes
  • Madhështia dhe dinjiteti i Zotit e bëjnë të domosdoshme jetën e përtejme

Madhështia dhe dinjiteti i Zotit e bëjnë të domosdoshme jetën e përtejme

Zoti që na ka pajisur ne nga koka te thonjtë me kaq shumë të mira e dhunti, ka edhe dinjitetin e vet. Ashtu siç nuk do të pranonte Zoti që dikush tjetër të ndërhynte në të mirat dhe dhuntitë e Tij, nuk do t’i pëlqente edhe që falenderimi dhe mirënjohja për të mirat dhe dhuntitë e Tij t’i bëheshin dikujt tjetër. Krahas kësaj, është edhe kundërveprimi dhe gjykimi ndaj atyre, që, duke bërë të kundërtën, tregohen mosmirënjohës ndaj të mirave dhe dhuntive të Tij!

Pin It
  • Publikuar më .
© 2022 Faqja e internetit të Fethullah Gylenit . Të gjitha të drejtat të rezervuara, Faqja zyrtare në gjuhen shqipe e mendimtarit Fethullah Gylen.
fgulen.com, është faqja zyrtare e mendimtarit Fethullah Gylen.